Povestea Noastră

LADIES HANGERS - MY SPECIAL HANGER. MY WARDROBE

Mereu am fost în căutarea unor produse unice care evocă o poveste aparte. Așa ne-am conectat instantaneu cu creatoarea Chelsea Ramm o femeie cu ochi plini de visuri și o inimă cuprinsă de dorința.

În ciuda succesului său în lumea corporatistă, Chelsea simțea că a pierdut ceva esențial: autenticitatea sa. Strălucirea sufletului său și creativitatea stăteau în umbră, acoperite de costumul rece al unui executiv plin de griji și obligații. Totul s-a schimbat într-o zi, când a descoperit într-un colț uitat al dulapului ei frustrările unei vieți obișnuite: umerașe prea mari pentru hainele sale delicate și o nemulțumire surdă că nu găsește în comerț ceea ce își dorea.

A început, astfel, o călătorie către crearea unor umerașe care să ofere femeilor o experiență unică și plină de însemnătate. Copacii îi aminteau că fiecare lucru, fiecare ființă are o poveste, o energie specială. Și așa, din esența copacilor de cauciuc Hevea, Chelsea a început să sculpteze umerașe care să dăinuie și să spună o poveste fiecărei femei care le va folosi. Sculpturile subtile, forma arborilor vieții și energia cristalelor încrustate, precum ametistul și cuarțul roz, adaugă o aură aparte fiecărui produs.

Avem bucuria să vi le oferim cu drag în România, și nu numai, sub colecția Ladies Hangers! Într-o lume în care obiectele din jurul nostru sunt adesea create conform standardelor masculine, vă aducem în prim-plan produse unice în lume și cu adevărat feminine, care să ne reflecte puterea și grația.

Colecția Ladies Hangers nu sunt doar simple accesorii pentru dulap, ci o declarație a feminității. Ele sunt rezultatul unei viziuni care îmbrățișează frumusețea și forța care definește feminitatea în toate formele sale. Au fost create pentru a celebra grandoarea și
simplitatea feminină, pentru a aduce o schimbare în lumea în care majoritatea obiectelor sunt construite pe măsurile și standardele masculine.

Vedem în colecția Ladies Hangers o simfonie între feminitate, puterea de a fi autentic, spiritualitatea subtilă și funcționalitatea necesară în fiecare zi, dar și o combinație între design și artă, și între tradiție și inovație. În spatele fiecărui umeraș, așadar, se ascunde nu doar un accesoriu, ci promisiunea că fiecare femeie este unică, iar acea unicitate merită să fie subliniată în fiecare aspect al vieții sale.

Bucurați-vă în fiecare zi de produsele Ladies Hangers, ca simboluri ale unei vieți bine trăite, care aduc echilibru între aspectele practice ale existenței noastre și conexiunea profundă cu propria esență.

Cu drag,
Claudia & Iulia

Misiunea Noastră

Misiunea noastră la Ladies Hangers este să aducem în prim-plan feminitatea în lumea produselor de uz zilnic, redefinind modul în care ne raportăm la obiectele din jurul nostru și să transformăm dulapul din casa ta într-o armonie de artă și funcționalitate.

Feminitate și Empowerment

Ne-am angajat să aducem la suprafață esența feminină, să celebrăm diversitatea și să oferim un spațiu pentru fiecare femeie să se simtă puternică și încrezătoare.

Inovație și Unicitate

Credem în inovație și suntem dornice să aducem în lumea umerașelor unicitatea și noutatea care să reprezinte feminitatea sub toate formele ei.

Conexiune și Spiritualitate

Ne concentrăm pe crearea de produse care să vorbească despre conexiunea noastră interioară, despre trăirea spirituală și găsirea unui echilibru între suflet, minte și trup.

Ce spun clienții noștri

Părerile clientelor mulțumite de umerașele noastre.
„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Georgiana Georgescu

Clientă Fericită

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Ioana Ionescu

Clientă Fericită

Ai auzit de noi de la:

Abonează-te și primește un discount de 5% la prima comandă!

Pentru că suntem o comunitate deschisă, nu am vrea să pierzi ultimile știri, promoții sau evenimente. Abonează-te folosind orice metodă de aici.

Prin apăsarea butonului “Abonează-te”, confirmați că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile.

Ofertă Specială de Sărbători!

Îți oferim un discount 15% reducere pentru prima achiziție! Lasă-ne adresa ta de email și primește codul de reducere!

Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2024.

Apăsând butonul confirmi că ești de acord cu Termenii și Condițiile